روش های ذخیره سازی و نگهداری انواع موادغذایی :: شرکت فنی و مهندسی آوا-تک

[RB@Blog_Title]

روش های ذخیره سازی و نگهداری انواع موادغذایی

يكشنبه, ۲۲ فروردين ۱۳۹۵، ۰۴:۴۸ ب.ظ
  • نویسنده :
  • بازدید : [۶۰۸] مشاهده

مقدمه با توجه به نقش و اهمیت موادغذایی سالم در تأمین بهداشت و سلامت نیروهای نظامی و انتظامی، شیوع بیماریهای حاصل از موادغذایی ناسالم تهدیدی جدی برای نیروهای حین مأموریت و مستقر در مناطق مأموریتی و مورد تهدید بوده و خطرات حاصل از این امر می تواند موجب تحلیل و تضعیف توان و قدرت نیروها در یک زمان محدود شود که این موضوع برای سازمان های نظامی و امنیتی قابل-قبول و پذیرفتنی نیست.

در زنجیره تأمین موادغذایی و خوراکی یکی از مراحل مهم و حساس، ذخیره سازی و نگهداری صحیح آن است. از آنجا که موادغذایی همواره در معرض آلودگی و فساد توسط انواع میکروارگانیسم ها، حشرات، آفات، جوندگان، مواد آلوده کننده شیمیایی و فیزیکی قرار داشته و به سرعت کیفیت بهداشتی و خوراکی آن تغییر می کند. از این رو در این مجموعه سعی شده تا ویژگیها و حساسیتهای اجزای تشکیل دهنده موادغذایی به طور مختصر بیان گردد و طبقه بندی آن از نظر منشاء، خصوصیات و ویژگیهای آن و حساسیت به فساد بررسی شود. سپس فساد و عوامل فساد، فرایندهای نگهداری و بسته بندی به طور مختصر تعیین و بالاخره عملیات ذخیره سازی و انبارداری موادغذایی از نظر کنترل شرایط انبار، عمر مفید و تاریخ انقضای مصرف، سازگاری، چیدمان، بهداشت و ایمنی انبار توضیح داده شود.

برای دریافت فایل بر روی لینک زیر کلیک نمائید.

ادامه مطلب

نظرات ارسال شده

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی