آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری :: شرکت فنی و مهندسی آوا-تک

[RB@Blog_Title]

آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری

شنبه, ۲۱ شهریور ۱۳۹۴، ۰۸:۱۹ ق.ظ
  • نویسنده :
  • بازدید : [۷۷۸] مشاهده

مراحل حذف اکانت تلگرام Delete Telegram account یک مسیر شش گانه است که بلافاصله و پشت سر هم انجام می پذیرد.

امروزه شبکه‌های اجتماعی پیشرفت چشم‌گیری دارند و روزانه هزاران نفر اقدام به ثبت‌نام در این شبکه‌ها می‌کنند اما ممکن همین شبکه‌های اجتماعی برای افرادی خسته کننده باشد و دیگر علاقه ای به فعالیت در آن‌ها نداشته باشند به همین منظور آموزش حذف حساب کاربری از تلگرام را برایتان آماده کرده‌ایم.

آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری

تلگرام یک مسنجر قدرتمند، رایگان و برای گوشی های هوشمند می باشد که با تمرکز بر روی دو فاکتور مهم سرعت و امنیت بسیار بالا طراحی شده است. اما در صورتی که تصمیم بگیرید حساب کاربری خود را در تلگرام حذف کنید باید بدانید که گزینه حذف حساب کاربری به صورت پیشفرض در مسنجر تلگرام وجود ندارد و برای حذف حساب خود باید ابتدا وارد سایت تلگرام شده و از طریق وب سایت اقدام به حذف حساب کاربری (اکانت) تلگرام خود کنید.


آموزش حذف تلگرام


مراحل حذف اکانت تلگرام Delete Telegram account یک مسیر شش گانه است که بلافاصله و پشت سر هم انجام می پذیرد. تمامی مراحل به سادگی قابل انجام است که در پایین صفحه آن را به صورت تصویری برایتان توضیح دادم.

۱. ابتدا باید به آدرس اینترنتی my.telegram.org/deactivate رجوع کنید .

۲. پس از ورود به آدرس بالا که مربوط به سرویس تلگرام می باشد, از شما شماره موبایل خواسته می شود که باید شماره موبایلی که با آن در حال حاضر در تلگرام فعالیت دارید را وارد کنید و گزینه Next را بزنید.


آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری

۳. در صفحه بعد باید رمز عبوری که برایتان در تلگرام فرستاده شده است را در کادر مربوط به password وارد کنید و گزینه Sign in را بزنید.

آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری


آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری

۴. در صفحه بعد روی گزینه Done کلیک کنید.

آکانت تلگرام خود را پاک کنید + آموزش تصویری

۵. در این مرحله که مرحله پایانیست از شما تایید می خواهد پس بر روی گزینه قرمز رنگ Yes, delete my account کلیک کنید.

۶. در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات حذف اکانت، پیغامی به شکل زیر نمایش داده خواهد شد که به منزله تایید و موفقیت آمیز بودن عملیات است.

توجه :

- پس از انجام این عملیات دیگر قادر به بازیابی اکانت تلگرام خود نخواهید بود.

- پس از حذف اکانت شما از تلگرام، دوستانتان اکانت شما را دیگر با نام شما نمی بینند بلکه بجای نام شما گزینه Deleted Account را مشاهده خواهند کرد یعنی دیگر آثاری از عکس، شماره، آیدی و نام شما در تلگرام دوستان تان نخواهند ماند.

- همچنین پیام هایی که تاکنون برای دوستانتان فرستاده اید، همچنان باقی می مانند مگر دوستانتان آن را حذف کرده باشند.
ادامه مطلب

نظرات ارسال شده

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی